Inrichting van de tentoonstelling

Tot 23 mei wordt in het museum gewerkt aan de opbouw van de tentoonstellingen Seurat. Meester van het pointillisme en Seurats navolgers.

Vanwege de omvang van deze herinrichting is het helaas niet te voorkomen dat in deze periode enkele tentoonstellingszalen (tijdelijk) zullen worden afgesloten.

De tentoonstellingen Adam Colton - Carvings and bones, Ger van Elk - Flatscreens en de presentatie met werk van Simon Starling zijn in deze periode te zien. Ook het grootste deel van de vaste collectiepresentatie en de Van Gogh Galerij zijn gewoon te zien.

opbouw 1
Foto: Inrichting Seurat. Meester van het pointillisme 


Foto: Inrichting Seurat. Meester van het pointillisme - Georges Seurats Maison sur une colline (c. 1883), een bruikleen van Museum Boijmans van Beuningen, wordt opgehangen.


Foto: Inrichting Seurat. Meester van het pointillisme - Georges Seurats De studie voor Le Chahut (1889), een bruikleen van The Courtauld Gallery in Londen , wordt opgehangen.


Foto: Inrichting Seurat. Meester van het pointillisme - Georges Seurats Le chahut uit eigen collectie. Naast Le chahut komt Le cirque uit Musée d'Orsay in Parijs te hangen! 


Foto: Inrichting Seurat. Meester van het pointillisme - Georges Seurats La tour Eiffel (1889), een bruikleen van De Young Museum in San Francisco wordt opgehangen.


Et voilà! Inrichting Seurat. Meester van het pointillisme - Le Cirque, een uitzonderlijke bruikleen van Musée d'Orsay in Parijs hangt naast onze Le Chahut. 

Home English

Met dank aan

Colofon

Ontwerp en realisatie: Zicht online

Volg ons op

Meer informatie