Groepen

Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren in combinatie met de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme? Dat kan natuurlijk ook in het Kröller-Müller! Het museum biedt verschillende faciliteiten om van uw dag een succes te maken. Het museum heeft een auditorium (max. 300 personen) waar presentaties en lezingen gehouden kunnen worden. Vanaf 20 personen ontvangt u 10% groepskorting.
Meer informatie via sales@kmm.nl of telefoon 0031 (0)318 596157. 

Touroperators & busmaatschappijen

Touroperators en busmaatschappijen die meer dan 200 bezoekers per jaar naar het park en museum brengen, komen in aanmerking voor onze staffelprijzen. Een voucherovereenkomst behoort tot de mogelijkheden. Tourbussen kunnen alleen via de ingangen Otterlo en Hoenderloo van het Nationale Park de Hoge Veluwe het Kröller-Müller Museum bereiken. Het museum heeft een ruime parkeerplaats voor auto’s en touringcars. Per 20 personen ontvangt één gids gratis toegang. 
Meer informatie via sales@kmm.nl of telefoon 0031 (0)318 596157. 

Rondleidingen & audiotours

Rondleidingen worden op aanvraag gegeven in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Er kunnen maximaal 20 personen aan één rondleiding deelnemen. Komt men met meer dan 20 personen, dan kunnen meerdere groepen gevormd worden; de rondleidingen kunnen dan meestal gelijktijdig plaatsvinden.
Reserveren kan via rondleiders@kmm.nl of telefoon 0031 (0)318 595968. 

Het museum heeft audiotours beschikbaar in de talen: Nederlands en Engels. Vanaf mei 2014 ook in Frans, Duits en Japans. 

 

Home English

Met dank aan

Colofon

Ontwerp en realisatie: Zicht online

Volg ons op

Meer informatie